Random MC
I begynnelsen var det....fyra som sen blev tre som sen blev fem och sen var det igång. Det här var runt sensommaren -93. Först engagerade vi oss i vin, kvinnor och sång, men efter någon månad sökte vi oss en fast punkt, hyrde lokal, byggde om samtidigt som vi ägnade oss åt de tre punkterna ovan. Vi åkte på träffar, festade och ställde till med både kalas och annat rabalder.
Under den här tiden hette vi BUZ MC med säte i Östersund.

Då hade vi stora planer som våren -96 ebbade ut i ingenting, men under sommaren och hösten startade vi upp igen med nytt blod i både Idre och Östersund. Lokalen i Idre brann tyvärr ner -97 och ett par av medlemmarna försvann i ett moln av skulder och ouppklarade affärer. Vintern -97 skaffade vi en ny lokal i Östersund men efter ytterligare omstrukturering våren -98 enades vi om att dela på oss. Då uppstod Random MC med samma ryggmärke men med nya ambitioner och nytt friskt blod. Under två års tid byggde vi upp en ny struktur som till största delen följs än idag.

Fr o m 2000 kände vi att det var dags att lägga upp en ny strategi och vi bestämde oss för att bli med hus. Då kom nästa steg i klubbens utveckling; ut med bromsklossarna och in med tyngre gasfötter. Vintern 2001-2002 hittade vi det som idag är Random House. Inflyttningen var planerad till maj 2002 MEN vi hade inte räknat med allt jobb detta hus krävde. Vi packade i alla fall ut oss ur den gamla lokalen, sa upp kontraktet och drog till Bringåsen, som ligger exakt 10 km från 'runnköringa'. Första sommaren bytte vi ut murken stomme och rev golv, väggar och annan skit som stod i vägen. Därefter har vi målat, skrapat, rivit, byggt, rivit igen, byggt nytt och ibland rivit igen en gång till, målat över damm, skit, Dannes träskor och en å annan cykel. Ja visst ja, vi har oxå dragit in vatten, avlopp, byggt bar, toaletter, fik en och annan hoj. Just nu väntar panel på eterniten och gjutning av garagegolv. Vi har idag nått det stora målet att med bra, stabila gubbar äga våran egen lekstuga. Hit är alla likasinnade välkomna, ni andra kan leka i eran egen sandlåda.

Puss o kram till er det berör.
Kenneth, prez. Random MC2002-2005.
Själva så har vi inte direkt sett någon skillnad tack vare att vi är på plats hela tiden,
men när man ser det så här på bild så kan man inte blunda för faktum:
Fan vad duktiga vi har varit!! Mvh.Massa K